• Je gati për sfidën e madhe?
    Eja të stërvitemi bashkë!

Mirësevini në Në formë me Aulonën

Më në fund, projekti për të cilin kam kohë që punoj, por, për të cilin kam akoma edhe më shumë kohë që ëndërroj, është gati.

Një website ku do të ndaj me ju, gjithë pasionin tim për aktivitetin fizik, për të ushyerin mirë, për të ndjerin mirë… për të jetuarin shëndetshëm.

Mënyra ime e jetesës dhe pasioni i madh ndaj aktivitetit fiziki dhe fitness-i është shndërruar në një lifestyle, i cili prej kohësh frymëzon shumë prej jush.

Unë mezi po pres të nisim sëbashku këtë rrugëtim që do t’ju përmirësojë jo vetëm fizikisht, por edhe mendërisht dhe shpirtërisht.

Në formë me Aulonën, është krijuar për ju!

Motivohu Tani

Provo tani planin 8-Javor

Stërvitu në shtëpi!
  • Aulona

    Gjatë komunikimit të vazhdueshëm me shumë prej jush kam kuptuar se cilat janë ato gjëra që ju pengojnë të nisni një aktivitet fizik, ta vazhdoni atë, apo ta shndërroni në rutinë. Kryesorja është mungesa e informacionit dhe të paturit e dikujt të cilit ju i besoni se do të sjellë ndryshimin tek ju. Në fakt, dua të theksoj që ndryshimin tek vetja, për veten, mund ta bëni vetëm ju.

  • Dorina

    Ju keni nevojë për një program stërvitor i mirë organizuar, me video ilustruese që do ju tregojnë ekzaktësisht sesi t’i performoni ushtrimet. Me një plan ushqimor që do ju ndihmoj dhe mësoj sesi dhe çfarë ushqimesh të konsumoni për të një trup të fortë dhe të shëndetshëm. Të gjitha këto do ti gjeni në këtë program...

“ Trailer “

Dorina Mojallia

Unë jam Dorina, 31 vjeç nga Vlora. E apasionuar pas fitnesit dhe të ushqyerit shëndetshëm. Gjithçka nisi katër vite më parë, kur pesha ime po më krijonte kompleksitete në jetën e përditshme edhe pse të tregohem e sinqert për mamin isha ashtu siç duhet të jetë çdo vajzë, e mbushur dhe faqe mollë . Por kjo nuk isha une. Nuk isha e kënaqur me trupin dhe mbi të gjitha me mënyrën si ushqehesha. Ndaj në maj të 2016 pas disa tentativave që kisha bërë për të nisur palestrën, vendosa ta filloj, duke e kthyer më vonë në pjesë të pandashme të jetës sime. Fillimisht ka qënë shumë e vështirë. Së pari mendoja sikur të gjithë më shikonin mua. Kjo nuk më lejonte që të provoja variete ushtrimesh dhe mos të qëndroja më shumë se 20 minuta kur kishte njerëz. Së dyti, njerëzit që më rrethonin më përsërisnin shpesh që palestra është humbje kohe dhe ndoshta arsyeja përse unë shkoja ishte thjesht që të gjeja një partner. Akoma qesh kur e kujtoj. Por jo.